Maar ook daar zie je dat het geen interessante markt is voor game ontwikkelaars. Meeste echte gamers met een Mac hebben voor het gamen een console of er naast een Windows game pc.

  • In latere builds is het Action Center gelijk getrokken met het Action Center dat gevonden kan worden in Windows Phone 8.1 en verder uitgebreid.
  • Ubuntu is zo’n beetje de laatste consumenten-Linux-distributie die stabiliteit op het oog heeft, ik hoop niet dat dat verandert.
  • Maar hij is niet representatief voor “gewone gebruikers” of “de meeste mensen”.
  • Dus eigenlijk de richting waar Pop OS zit met haar ondersteuning voor games?
  • Het is echt niet alleen ‘anders zijn om anders te moeten zijn’.

Ook 2-in-1’s zoals de Microsoft Surface vallen hier onder. Voor toestellen met een touchscreen kan Windows 10 zich dynamisch aanpassen via Continuum om beter te functioneren voor touchscreens of het gebruik van muis en toetsenbord. Windows 10 bevat verschillende nieuwe functies die in Windows 8.1 nog niet bestonden.

Gebruik Boot Camp

Microsoft voegde verder enkele nieuwe apps toe aan Windows 10, waaronder de Xbox-app. Deze moet het mogelijk maken om games te streamen van een Xbox One naar een Windows-pc. Verder werden er twee apps voor Windows Insiders toegevoegd en werden er verschillende apps gemaakt die in recentere previews deel uitmaken van Cortana. Er werden daarnaast enkele apps verwijderd of geschrapt van de lijst van apps die zijn voorgeïnstalleerd, zoals Windows Leeslijst en Windows Lezer.

Instellen En Installeren

Als windows je bootloader doodleuk overschrijft dan kan ie niet zoveel meer doen… Daarom raad ik ook aan de opslag als GPT te formatteren, de bootloader bevindt zich dan in een UEFI map waar ze naast elkaar kunnen bestaan. Dan kunnen beide OSen hun bootloader aanpassen zonder de tegenpartij te hinderen. Maar ook hier zit de community zichzelf soms weer in de weg door meerdere systemen van automated installers te pushen. Goh, het is voor ontwikkelaars vaak ook een kosten/baten verhaal.

De startpagina van de Verkenner is ook aangepast en geeft voortaan een overzicht van recente bestanden en meest gebruikte mappen. In tegenstelling tot eerdere versies van Windows, wordt Windows 10 anders ontwikkeld ten opzichte van de gebruikers. Zo gaf Microsoft eerder dan gewoonlijk toegang tot vroege testversies voor degenen die ermee aan de slag willen. Waar Microsoft bij Windows 8 gemiddeld 4 maanden liet tussen nieuwe updates, is dit bij Windows 10 slechts enkele weken of soms dagen https://dllkit.com/nl/developer?vendor=adobe-systems-incorporated. In deze builds wordt ook vaker onafgewerkte functionaliteit meegenomen, zoals de zogenaamde z-apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.