Sjekk at alt arbeidet ditt er lagret, og trykk på “Start på nytt” i vinduet som dukker opp. I tillegg til oppdateringer for Windows kan Update også søke etter oppdateringer til andre Microsoft-programmer som for eksempel Microsoft Office. Da må det være huket av for valget «Microsoft Update». Identifiser og oppdater utdatert programvare eller programvare som ikke kunne installeres, for å sikre samsvar med interne retningslinjer og lovmessige krav og hindre sikkerhetsbrudd. Har man derimot en kvalifisert PC og lite tålmodighet, kan man snart framskynde prosessen. Microsoft skriver riktignok at dette ikke er anbefalt med mindre man har blitt instruert til å gjøre det av support.

  • Hvis teknikeren din har et verktøy for registerrensing, mye bedre, kan du få det fra ham.
  • Oppdateringen er i ferd med å bli installert på disse enhetene og blir synkronisert mot konsollen når oppdateringen er ferdig installert https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcp71.
  • Så er det bare å kjøre programfilen wumt_x64.exe (hvis du har 64-bit Windows) eller wumt_x86.exe (hvis du har 32-bit Windows).
  • Finn informasjon og motta varsler om produktet ditt.

Hvis PC-en med Windows 10 kjører Windows 10 20H1 eller nyere og oppfyller minimumskravene til maskinvare, kan du oppgradere til Windows 11. Planen for utrullingen av oppgraderingen er ennå ikke fullført, men for de fleste enhetene som allerede er i bruk i dag, forventer vi at dette skal være klart i begynnelsen av 2022.

Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Kom I Gang Med Åpne Nettleseren, Gå Til: Velg «new Project»

Disse oppdateringene er det viktig at du installerer. Windows 11 har all ytelsen og sikkerheten til Windows 10 med et nytt og oppdatert design. Det kommer også med nye verktøy, lyder og apper. Alt har blitt satt sammen for å gi deg en forfriskende opplevelse på PC-en din.

Installasjonsveiledning

Mange innstillinger forteller Microsoft vel mye om deg og ditt. Skal gjøre det enklere å organisere arbeid på tvers av applikasjoner. Risikerer å måtte vente lenge med å installere alle sikkerhetsfiksene.

Trykk Create og vent til maskinene rapporter inn til intune om statusen sin. Deretter dukker det opp enda en side med en forklaring på hva du kan forvente fra denne tidlig versjonen. Du finner en komplett liste over mindre essensielle krav på Microsofts Windows 11-sider. Vis Amulettmenyen ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste høyre hjørne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.