Veți găsi o explicație a cerințelor educaționale ale rotației.

Citește povestea lui Linda

Investiția în sănătatea comunității

​​Gary și Sandra Faber ajută pacienții care au nevoie, incluzând jocul lui Henry Ford despre cancer în testamentul lor.

Citește povestea Fabers

Obstetrică și ginecologie Clerkship clinic

Membrii Departamentului de Obstetrică și Ginecologie sunt fericiți să vă întâmpine la rotația dvs. în departamentul nostru. Ne dăm seama că obiectivul nostru este să nu facem pe fiecare dintre voi obstetricieni și ginecologi, dar vrem să facem din această rotație o experiență de învățare semnificativă pentru dvs. . Vei fi de așteptat să fii prezent la ora 7:00 A.M. întâlniri. În plus, luni, marți și joi, la 8:00 A.M. Vor fi prelegeri ale facultății doar pentru stagiari și studenți. Aici este inclus și un program al acestor prelegeri. Alături de acesta este un program al prelegerilor de vineri dimineață pentru rezidenții la care va fi de așteptat să participe. Va fi de așteptat să participați la întâlnirea Clubului Journal în prima marți a lunii și la Departamentul Conferința tumorii/Consiliul tumorii, marți, după a 4 -a luni a lunii.

În sfârșit, în ultima săptămână a rotației dvs. Veți avea un interviu de ieșire, moment în care vi se va oferi posibilitatea de a vă exprima opiniile, având în vedere rotația. Încercăm să folosim intrarea dvs. la acest interviu pentru a face din aceasta o rotație mai bună. În plus, l -am aprecia dacă ați aduce la interviul de ieșire următoarele:

 1. Evaluarea de rotație a școlii medicale finalizate a șefului rezident și Dr. Wolf va semna
 2. finalizat Manual de acreditare
 3. finalizat Henry Ford Wyandotte Evaluarea rotației
 4. Facultatea de predare finalizată a formularului anului
 5. Finalizat Rezidentul predării din an>

  Prin încheierea rotației dvs., ne așteptăm să fi învățat să efectuați câteva proceduri de bază. De asemenea, ne -am aștepta să aveți cunoștințe dobândite care vă vor permite să vă ocupați de probleme obstetrice de rutină și unele dintre problemele ginecologice mai frecvente.

  au o lună bună!

  cerințe educaționale

  Luni 7:00 Buletinele AM-Acog din primul sau al doilea an rezidenți vor prezenta informații despre buletinele alocate. Toți rezidenții și stagiarii trebuie să citească buletinul și li se poate cere să prezinte materialul. 8:00 AM-House Staff Lecture

  marți 7:00 AM-CLUB CLUB RESIDERI AL ANULUI sau A TREIA ANULUI vor pregăti un test și vor prezenta informații despre capitolul atribuit. Toți rezidenții și stagiarii trebuie să citească materialul și să ia testul. 8:00 Conferința de personal AM-House 7:00 AM-Tumor (marți după a 4-a luni a lunii) 8:00 AM-Tumor Board (marți după 4 luni a lunii) 18:00 PM-Journal Club (LST marți)

  Miercuri 7:00 AM-Open Forum/Prolog întrebări alocate rezidenților să prezinte în articolul curentă din jurnal sau subiecte pertinente.

  joi 7:00 AM-Chart Review Pacienții Clinic OB discutați cu medici cu participanți. 8:00 Prelegerea personalului AM-House 9:00 AM-HIGH HIGH RISC Clinica de obstetrică 9:00-12:00-DR. Goyert (când rezidenții se află la lista și datele camerei MSU-SEE) 12:30 PM subiecte cu risc ridicat de risc, pacienți diabetici și pacienți cu risc ridicat de clinică, toate discutate.

  vineri 7:00 am- Prelegeri din seria de prelegeri prezentate de rezidenții alocați sau de alți lectori.

  prelegeri

  1. Stagiați/studenții trebuie să participe la toate prelegerile personalului de casă, cu excepția cazului în care sunt implicați cu o lectură/activitate OB/GYN sau scuzate de un medic/un rezident senior cu asistență superioară
  2. Fiecare intern/student este obligat să prezinte o prelegere de 20 de minute pe un subiect atribuit, o dată în timpul rotației. Prezentarea ar trebui să aibă diapozitive pe computer (adică, PowerPoint)
  3. Toate prelegerile interne/studenților vor avea loc în sala de conferințe OB, cu excepția cazului în care se specifică altfel. În detaliu

   Obstetrică

   forță de muncă și naștere normală, monitorizare fetală (NST, CST, BPP), Fiziologie maternă și fetală, preeclampsie/eclampsie, Prom/Pprom, diabet gestațional, hemoragie postpartum , Forță de muncă prematură, consiliere prenatală/îngrijire.

   ginecologie

   anatomie pelvină, ciclu menstrual, AUB/dub, amenoree, STD/PID, frotii Papazie normali/anormali, displazie cervicală, chirurgicală Tehnica și gestionarea pacientului, planificarea familiei, boala sânului, durerea pelvină/endometrioza.

   așteptări de rotație

   Pe parcursul rotației lunii, ne așteptăm să fi efectuat următoarele:

   1-livrare 1-episiotomie Reparație 3-Interpretare a NST 3-start IV IV 2-History și Fizic Examene 3 Insertul cateterului 3-Observe Amniotomie 5 Examin-Pelvic ATION Sub anestezie 5-Assist În închiderea Inciziei 2 Examen pelvic și PAP Froot 1-Wet EXAMINAREA MONTĂ 1-OBSERVE UN PROFIL BIOFYSIC

   Dacă aceasta este a doua rotație a dvs. asupra obstetricii și ginecologiei, am spera că voi voi S-ar putea să facă unele dintre următoarele, pe lângă mai multe dintre procedurile de bază enumerate anterior:

   5-examenul vaginal în Studiu 3-ultrasunet în amniotomie cu 3 performanțe cu 3 performanțe 3-Interpretare a benzii de monitorizare a fetalului 3 Asistați la cezariană secțiunea 1-scrubată Asistență la histerectomie 1-OBSERVE COLPOSCOPIE 5-CONDUCE EXAMINARE PRENATALĂ 1-OBSERVE Amniocenteză 1-OBSERVE Biopsie endometrială

   *Petreceți miercuri observând ultrasunete *Prezentați un articol la Jurnal Club

   Despre Henry Ford Îmbunătățirea

   Henry Ford Enhance vă poate ajuta să vă recâștigați echilibrul între viața profesională și să trăiți o viață fericită și productivă.

   Nu puteți împiedica întotdeauna problemele de la problemele se întâmplă, dar puteți controla modul în care vă ocupați. Când întâmpinați probleme acasă, poate fi dificil să vă concentrați asupra muncii. Când aveți probleme la locul de muncă, poate fi dificil să fiți acolo pentru familia dvs. Rezolvarea acestor probleme este esențială pentru redobândirea echilibrului tău între viața profesională și pentru a trăi o viață fericită și productivă.

   Regain controlul vieții tale cu Henry Ford Enhance

   cu Henry Ford Îmbunătățire, poți Obțineți îngrijiri confidențiale și personalizate, ajutându -vă să vă recâștigați controlul asupra vieții voastre – fără costuri pentru dvs. Important este să vă dați seama că nu trebuie să vă neglijați sănătatea emoțională. Aveți de ales și nu trebuie să continuați să faceți față acestor provocări pe cont propriu. Multe probleme personale sunt rezolvate rapid și ușor cu sprijinul unui consilier profesionist care vă poate ajuta să definiți problema, să identificați o soluție practică și să vă consultați la alte resurse, dacă este necesar – eliminând distragerea, astfel încât să puteți recăpăta controlul asupra vieții dvs. P>

   Despre Henry Ford Îmbunătățirea

   Henry Ford îmbunătățirea serviciilor sunt oferite prin intermediul sistemului de sănătate Henry Ford. Drept urmare, putem oferi evaluări rapide și trimiteri eficientizate, convenabile, serviciilor din cadrul sistemului. În plus, Henry Ford îmbunătățește caracteristicile:

   • O echipă de experți: Toți Henry Ford îmbunătățesc consilierii cu experiență, clinicieni la nivel de master, cu ani de pregătire terapeutică și experiență într-o varietate de discipline.
   • Un sistem eficient: Henry Ford Îmbunătățiți consilierea utilizează un proces simplu în patru etape care vă ajută să definiți provocările care să vă afecteze echilibrul între viața profesională și să găsiți soluții practice.
   • Resurse de wellness: Henry Ford Îmbunătățește ofertele A o ofertă a unei oferte a unui O varietate de resurse de wellness și alte informații utile, inclusiv o serie de ateliere, pagini web și un e-nou-nou-trimestru. necesar.

   Protejarea vieții private

   O preocupare majoră pe care o puteți avea este confidențialitatea. S -ar putea să simțiți că utilizarea serviciului ar putea afecta șansele dvs. pentru o majorare sau o promoție sau chiar să vă afecteze securitatea locului de muncă. Cu toate acestea, puteți fi sigur că tot contactul dintre dvs. și Henry Ford Îmbunătățiți este strict confidențial.

   pentru a afla mai multe despre Henry Ford Îmbunătățiți

   pentru mai multe informații despre Henry Ford Îmbunătățiți, puteți, de asemenea, Citiți întrebările noastre frecvente.

   Gastroenterology Fellowship

   Director de program: Reena J. Salgia rhino gold gel catena pret, M.D. Coordonator de program: Ivy Anspach

   Divizia Gastroenterologiei oferă 5 poziții anual pentru Programul nostru de bursă [protejat prin e -mail] susținut de Henry Ford Health System, unul dintre cele mai mari și mai respectate sisteme integrate de asistență medicală din țară. Fellows -ul nostru utilizează cea mai recentă tehnologie și se antrenează de la un personal clinic de înaltă calificare la Spitalul Henry Ford, o instituție de îngrijire de specialitate, de predare și cercetare de renume la nivel național, care este pilot al sistemului de sănătate Henry Ford.

   Henry Ford Spital este o instituție de învățământ unică; Nu este conectat direct la o școală medicală, dar depășește majoritatea spitalelor universitare în sarcină clinică și activități de predare rezidente și colegi. În fiecare an, oferim instruire în toate specialitățile pentru peste 700 de rezidenți și semeni și cel puțin 700 de studenți de medicină din anul al treilea și al patrulea din mai multe școli de medicină afiliate, inclusiv Wayne State University, Case Western Reserve University, Universitatea din Michigan, Colegiul Medical din Ohio și Colegiul de Medicină Osteopatică din Ohio și Michigan. În plus, studenții de medicină din mai mult de 25 de alte școli medicale din SUA petrec o parte din an la spitalul nostru.

   Fellows -ul nostru beneficiază de a fi expuși la un spectru larg și o cantitate mare de pacienți, deoarece spitalul nostru servește populația metropolitană din Detroit, precum și suburbiile din jur. Acest lucru oferă un mediu excepțional pentru învățare datorită multiplelor populații pe care le deservim și a lățimii experienței pe care le oferă. Unul dintre punctele forte ale programului Henry Ford este angajamentul față de excelența personalului nostru.

   Mulți dintre medicii noștri sunt lideri naționali atât în ​​medicina organizată, cât și în educația medicală, iar rezidenții noștri beneficiază foarte mult de bogăția de experiență pe care ei furnizați. Învățarea de la unii dintre cei mai talentați și angajați medici în toate îngrijirile de sănătate asigură că absolvenții programului nostru devin medici excepționali, bine rotunjiți. Pe scurt, antrenamentul la Henry Ford vă permite să învățați din unele dintre cele mai bune minți din medicină.

   & gt;

   misiune și viziune

   Obiectivul programului de bursă gastroenterologie este de a oferi Fellows abilitățile necesare pentru ca aceștia să atingă obiective educaționale individuale într -un cadru care este atât de susținător, cât și de provocator. Pregătirea formală este oferită în diagnosticul și gestionarea bolilor gastrointestinale și a ficatului luminal. Fellows vor fi instilate cu abilități cognitive și tehnice, precum și o perspectivă academică care accentuează reînnoirea cunoștințelor pentru a menține cele mai înalte standarde de practică.

   Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

   deja Un pacient Henry Ford?

   Pentru cea mai bună experiență, pacienții existenți cu Henry Ford pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

   dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

   Alte opțiuni de îngrijire

   • Programați online
   • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
   • Vizite video la cerere
   • Vizite video programate

   Testarea capidă

   Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

   solicitați o nouă programare a pacientului

   din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

   • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
   • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
  4. Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * Email * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerereConnect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry__c.RecortTypeid

   Detroit-(21 decembrie 2020) cu influxul din sezonul sportiv din liceul Michigan și colegii din cauza pandemiei Covid-19, un studiu realizat de cercetătorii de medicină sportivă la Henry Ford Health System oferă o nouă perspectivă asupra nivelurilor de performanță ale femeilor Sportivi după ce se întorc din leziuni anterioare ale ligamentului cruciat (ACL) și chirurgie reconstructivă.