Bij een lege harde schijf is er geen partitie aanwezig en kunt u eenvoudig op volgende klikken waarna Windows zelf een partitie op de schijf maakt en Windows hierop installeert. Heeft u nog een andere harde schijf in de computer zitten zorg er dan voor dat u de goede selecteert zodat Windows niet over bestaande data heen schrijft. Selecteer de juiste harde schijf waarop u Windows 10 wilt installeren. Nadat u de Windows 10 ISO op de USB hebt gezet is het tijd om te starten met de installatie van Windows.

Betalen doet u bij Microsoft via incasso, iDeal, PayPal of creditcard. Meer informatie staat op de website van Office. Microsoft 365 Family – voorheen Office 365 – kunt u op uw eigen computer en die van maximaal 5 andere gezinsleden installeren. Deze versie biedt ook nog voor iedere gebruiker 1 TB online-opslag bij OneDrive en kost bij Microsoft €99 per jaar. Elders is het abonnement voor minder geld af te sluiten. Bekijk onze tips voor het aanschaffen van een Office-pakket. Dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een probleem met een stuurprogramma .

do i need driver updater

Als u een extra computer met een LAN-aansluiting wilt instellen, hoeft u deze niet met een USB-kabel aan te sluiten op het apparaat. Als u de computer opnieuw opstart terwijl deze is aangesloten op het apparaat, wordt het apparaat mogelijk niet herkend. Dit kunt u oplossen door de USB-kabel los te koppelen en opnieuw aan te sluiten of door het apparaat uit en daarna weer aan te zetten. Als u de kaartsleuf via een netwerk wilt gebruiken, monteert u de kaartsleuf met de nadat de software-installatie is voltooid. Raadpleeg voor meer informatie “De kaartsleuf via een netwerk gebruiken” in de onlinegebruikershandleiding.

Na problemen moest hij Vista opnieuw installeren, maar daarna de bron van het artikel kreeg hij de oorspronkelijke en gewenste beeldschermresolutie niet terug. In plaats daarvan moest hij het met 1024 x 768 doen. Ik ben al lang blij dat ik het apparaat weer vanaf een computer kan benaderen. Net als in Windows XP kan ik mijn apparaat niet in de lange, ongestructureerde lijst herkennen.

Klik op Toepassen en daarna OK en start uw computer opnieuw op om de wijzigingen uit te voeren. U kunt problemen met het stuurprogramma oplossen met behulp van Apparaatbeheer. Dit is een voor de hand liggende tip, maar het lost veel problemen op, vooral die worden veroorzaakt door softwareconflicten en het besturingssysteem.

Hoe Te Gebruiken

Op de website een hele waslijst door tot het juiste type en dan zoeken op chipset of system drivers. Heb alle drivers geupdate, andere poort gebruikt en zelfs een nieuwe hub gekocht… geen verbetering. U kunt ook terecht op de website van de computerfabrikant. Aansluitend vindt u de Driver en support websites van de meest voorkomende computerfabrikanten. Onder op de laptop of achter op de computer vindt u een sticker met het merk en model van uw PC. Het USB toetsenbord, USB muis of ieder ander USB apparaat wordt nu herkend. Ook kunt u het apparaat aansluiten op USB poorten aan de achterkant van de computer, want deze USB poorten zitten direct op het moederbord.

Laptop Los Of Aan De Oplader?

Type vervolgens het woord activeringin waarna u de bovenste optie selecteert. Als het goed is komt u nu in het activering scherm terecht. U kunt de andere harde schijf herkennen doordat deze vaak al een partitie heeft en hier een naam bij staat. Bij particuliere laptops is dit vaak iets lastiger omdat hier de boot menu key uitgeschakeld staat of deze helemaal niet bestaat. U kunt het opstarten via de USB mogelijk maken in het bios. Dit doet u door herhaaldelijk op de knop F2 of F10 te drukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.